Marlies ten Voorde

Op 7 april 2018 ben ik vanuit de gemeente Amersfoort uitgezonden naar Guinee. In het verleden was ik werkzaam in het ziekenhuis, als arts-assistent in opleiding tot neuroloog. Toen de stem van God duidelijk klonk in mijn leven heb ik deze opleiding afgebroken om in gehoorzaamheid de Heere te volgen.

Samen met Hanneke van der Blonk ben ik nu werkzaam in het dorp Coliah, midden in het Araponka-gebied. Coliah ligt een aantal uur rijden bij Garama en Boké vandaan en het zendingswerk heeft er een aantal jaar stilgelegen. Hopelijk zal het team in Coliah zich in de toekomst verder uitbreiden.

Het werk in Coliah bevindt zich nog echt in de eerste fase van pionieren. Nadat ik eerst twee jaar het Susu heb geleerd en me verdiept heb in de cultuur, zoek ik nu naar openingen om het Evangelie te kunnen delen. In de eerste plaats is het daarvoor belangrijk dat ik de mensen leer kennen en dat de mensen mij kennen en vertrouwen. Daarnaast kijk ik naar mogelijkheden die op mijn pad komen. Wellicht kan mijn eerdere werkervaring daarin een rol spelen.