Foto's zendingsdag staan online

28 juni – Woerden

Afgelopen zaterdag, 26 juni 2021, hield ZGG de jaarlijkse zendingsdag in de Evenementenhal in Gorinchem. Een bijzonder moment: in 2020 moesten we noodgedwongen de zendingsdag annuleren en vormde de videoserie Gods Woord gaat voort het alternatief. 

Door de corona-maatregelen was de zendingsdag dit jaar anders opgezet dan normaal. Het hoofdprogramma in de Evenementenhal begon om 10.00 uur en eindigde om 12.30 uur. Ongeveer 350 bezoekers woonden het programma fysiek bij; vele duizenden anderen keken thuis of in hun kerkgebouw mee via de livestream. De bezoekers keerden na het hoofdprgramma huiswaarts. De belangstellenden bij de livestream konden om 13.15 uur en om 13.45 uur nog een live-gesprek bekijken. Ook waren er op dezelfde tijden ontmoetingen via Teams.

Inmiddels is de fotoserie die in de Evenementenhal werd gemaakt, online gezet. De foto's zijn dit jaar verzorgd door Mardine Fotografie.

In de loop van deze week zullen ook de audiobestanden en de videobestanden van de verschillende programma-onderdelen op www.zendingsdag.nl worden geplaatst.