Kringloopwinkel Goed en Gebruikt bestaat 10 jaar

4 juni – Goes

Kringloopwinkel Goed & Gebruikt in Goes viert het tienjarig bestaan!

Bestuur en vrijwilligers stonden vorige week met de klanten stil bij dit bijzondere moment. Een symbolische tien procent kassakorting werd bij elke aankoop verrekend, en elke klant ging met een presentje naar huis. Ook was in de winkel een speciale 'showroom' ingericht om het opbrengstdoel onder de aandacht te brengen. Het zendingswerk kwam door middel van een doorlopende presentatie in beeld. Relatiebeheerder Lennard Elenbaas was op dinsdag persoonlijk aanwezig om met klanten en vrijwilligers in gesprek te gaan.

Natuurlijk overhandigde Lennard het bestuur ook een bos bloemen van ZGG, bij wijze van felicitatie. 

V.l.n.r.: Jasper Jansen (penningmeester), August Eggebeen (PR en marketing), Susan en Leen van Gilst (coördinatoren), Dirk Minnaard (coördinator), Bert Poortvliet (voorzitter) en Lennard Elenbaas

Het tienjarig bestaan van Goed & Gebruikt zet stil bij al het werk dat in die jaren door vele vrijwilligers, coördinatoren en bestuursleden is verzet. Ook gaan de gedachten terug naar betrokkenen bij de kringloopwinkel die inmiddels zijn overleden. Bovenal geeft deze viering reden tot dankbaarheid. Het is de Heere Zelf, Die steeds moed, kracht en oplossingen heeft gegeven, waardoor veel geld werd opgehaald voor het zendingswerk.