ZGG Zomertour beëindigd

14 augustus – Woerden

Op dinsdag 13 augustus arriveerde Henry Bax op het eindpunt van zijn sponsorfietstocht vanuit Albanië naar Nederland. En daarmee is de ZGG Zomertour beëindigd!
Sinds 6 juli kregen we elke week nieuwe informatie en nieuwe beelden van de sportieve jongeren die voor ZGG op de fiets zaten. Jasper Bosland en Rogier Boogaard fietsten naar Albanië toe, Henry Bax fietste juist vanuit Albanië naar Nederland. Op zeker moment kruisten de wegen van de jongens bijna, maar ze hadden natuurlijk hun eigen planning en zagen geen kans om elkaar werkelijk te ontmoeten. 
Via www.zgg.nl/zomertour en via Facebook en instagram zijn enthousiaste volgers en sponsors 'meegereisd'. Tot ieders opluchting hebben de drie fietsers geen narigheid of ongelukken meegemaakt. Daar mogen we de Heere voor danken. 

Nog altijd is de webpagina van de Zomertour te bekijken. De vlogs van Henry staan ook op het Youtubekanaal van Zending Gereformeerde Gemeenten. Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om een gift voor de Zomertour te doneren.