Steunfonds MAF - € 100.000


ZGG steunt het werk van MAF met € 100.000 per jaar. Deze bijdrage wordt verdeeld over het werk van verschillende MAF-medewerkers in verschillende landen. 

Pieter van Dijk was jarenlang als piloot gestationeerd in Nabire (Papoea). In 2019 is hij met zijn vrouw Anja en hun kinderen gerepatrieerd. Hij is nu tien maanden per jaar vlieginstructeur bij Mission Aviation Training Center in Teuge, waar piloten voor MAF worden opgeleid. Twee maanden per jaar vliegt hij nog steeds als piloot vanaf Nabire. De steun van ZGG is met name daarop gericht.

Kees Janse uit Moerkapelle woont met zijn vrouw Elsbeth en twee van hun kinderen in Wamena, Papoea. Hij is piloot voor MAF en is verantwoordelijk voor de training in de functie van chief-pilot. 

Stefan Maliepaard is in 2019 samen met zijn vrouw Gerriët en hun drie kinderen uitgezonden naar Oeganda om daar op de basis Kajjansi Airfield bij Kampala technisch werk te verrichten aan de MAF-vliegtuigen. De familie Maliepaard is verbonden aan de gereformeerde gemeente van Middelharnis. 

Corné Noordhoek woont en werkt sinds december 2014 op Papoea Nieuw Guinea als piloot vanaf de hoofdbasis van MAF in Mount Hagen. Zijn vluchten zijn gericht op ondersteuning van lokale gemeenten en medische evacuaties. Corné en Marieke en hun vier kinderen vinden hun thuisgemeente in Bodegraven. 

Wilbert Rietveld en zijn vrouw Marieke komen uit Vlissingen en wonen al jaren met hun kinderen in Indonesië. Wilbert is IT-deskundige voor MAF. Vanuit Papoea leidt hij het regionale IT Tech Team. Een stabiele IT infrastructuur is van cruciaal belang voor de luchtvaartorganisatie. 

Vanuit de gemeente Den Haag is Rembrand Rodenburg met zijn vrouw Margreet en twee kinderen in 2013 naar Oeganda vertrokken. Rembrand is piloot en vliegt vanuit de basis Kajjansi naar Noord-Oeganda, maar ook naar omringende landen als Zuid Soedan en D.R. Congo. 

Joop en Rianda van Weele (Krabbendijke) zijn in februari 2019 naar Suriname vertrokken met hun drie jongens. Zij wonen in Paramaribo. Joop is piloot voor de MAF en vliegt vanuit Paramaribo naar de binnenlanden van Suriname.

Nog nodig voor dit project: € 94946

Opgehaald: 5,05%/€ 5054

Totaal nodig voor project: € 100000

Steun project