Steunfonds MAF


ZGG steunt het werk van MAF met € 100.000 per jaar. Deze bijdrage wordt verdeeld over het werk van verschillende MAF-medewerkers in verschillende landen. 

Marien Geense vertrok begin 2022 samen met zijn vrouw Marieke en hun twee kinderen naar Indonesië. Marien is Manager IT voor de gehele regio. Kerkelijk behoort de familie Geense tot de gereformeerde gemeente van Kapelle-Biezelinge.

Stefan Maliepaard is in 2019 samen met zijn vrouw Gerriët en hun drie kinderen uitgezonden naar Oeganda om daar op de basis Kajjansi Airfield bij Kampala technisch werk te verrichten aan de MAF-vliegtuigen. De familie Maliepaard is verbonden aan de gereformeerde gemeente van Middelharnis. 

Corné Noordhoek woont en werkt sinds december 2014 op Papoea-Nieuw-Guinea als piloot vanaf de hoofdbasis van MAF in Mount Hagen. Zijn vluchten zijn gericht op ondersteuning van lokale gemeenten en medische evacuaties. Corné en Marieke en hun vier kinderen vinden hun thuisgemeente in Bodegraven. 

Wilbert Rietveld en zijn vrouw Marieke komen uit Vlissingen en wonen al jaren met hun kinderen in Indonesië. Wilbert is IT-deskundige voor MAF. Vanuit Papoea leidt hij het regionale IT Tech Team. Een stabiele IT infrastructuur is van cruciaal belang voor de luchtvaartorganisatie. 

Vanuit de gemeente Den Haag is Rembrand Rodenburg met zijn vrouw Margreet en twee kinderen in 2013 naar Oeganda vertrokken. Rembrand is piloot en vliegt vanuit de basis Kajjansi naar Noord-Oeganda, maar ook naar omringende landen als Zuid Soedan en D.R. Congo.
Margreet schreef een artikel voor Paulus in de serie Vrouwen over vrouwen. Lees hier het artikel terug.

Dick en Mardine Schenkeveld (Tricht-Geldermalsen) vertrekken in april 2023 naar Liberia met hun kinderen Samuël, Ruth en Jafeth. Ze vestigen zich op de ELWA-compound van MAF. Dick zal als operationeel manager op de vliegbasis Monrovia gaan werken.

Joop en Rianda van Weele (Krabbendijke) zijn in februari 2019 naar Suriname vertrokken met hun drie jongens. Zij wonen in Paramaribo. Joop is piloot voor de MAF en vliegt vanuit Paramaribo naar de binnenlanden van Suriname.

Wist u dat...

MAF ook op het West-Afrikaanse Guinee vliegt? Bekijk de video waarin de plannen worden uitgelegd. In het westelijke deel van Guinee zijn zendingswerkers van ZGG actief. 

Nog nodig voor dit project: € 98000

Opgehaald: 2%/€ 2000

Totaal nodig voor project: € 100000

Steun project