Zending voor jou

De Heere Jezus gaf de zendingsopdracht aan Zijn discipelen. Zij waren toen de kerk van God op aarde. Die kerk is gegroeid en veranderd. Maar de zendingsopdracht niet! Hoor jij bij de kerk? Dan gaf Christus de zendingsopdracht ook aan jou. Wat kun jij doen?   

 

Gebed

Het gebed voor zendingswerk en de zendingswerkers is onmisbaar. De duivel probeert tegen te houden dat wordt verteld Wie God is. Daarom vroeg Paulus al of de mensen die zijn brieven lazen voor hem en zijn helpers wilden bidden. Bid om kansen om het Evangelie te kunnen vertellen. Bid dat Gods Woord de harten van mensen verandert.

Post

Je maakt zendingswerkers en hun kinderen blij met post. Ze weten dan dat jij aan hen denkt. Download bijvoorbeeld een leuke kleurplaat, of stuur een kaartje. De adressen van de zendingswerkers staan in de kalender van ZGG, helemaal achterin. Als je geen kalender hebt, kun je een mailtje sturen naar info@zgg.nl. Wij sturen je de adressen toe per mail.

Blijf op de hoogte

Regelmatig komen er zendingswerkers met verlof naar Nederland. Zij vertellen dan over hun werk. Bezoek zo’n zendingsavond! En ken je de kinderkrant uit ons zendingsblad Paulus al? Daarin lees je veel over het zendingswerk en het leven in andere landen. Ook kun je een boek lezen over zending. Zo kom je nog veel meer te weten over hoe de Heere werkt in harten van mensen over heel de wereld.

Doe mee

Om het zendingswerk te doen, is veel geld nodig. Help jij mee om geld te verzamelen? Lees hier hoe je dit kunt doen. Meehelpen kan ook anders. Word bezorger van het zendingsblad Paulus in jouw kerk. Of houd een spreekbeurt of maak een werkstuk over zending. We sturen je graag een spreekbeurtpakket toe.