Algemene voorwaarden

Informatie over de stichting

Post- en bezoekadres
Zending Gereformeerde Gemeenten
Houttuinlaan 7
3447 GM Woerden
Telefoonnummer | 0348-489950
E-mailadres | info@zgg.nl
KvK-nummer | 41172951
BTW-nummer | NL002691255B01

Bestellen

Producten van ZGG zijn te bestellen via de webshop. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.

Wijzigen bestelling | Voor het wijzigen van een bestelling neemt u per e-mail of telefonisch contact met ons op.

Product niet voorradig | Wanneer een product niet voorradig is, staat dit vermeld op de productpagina. Bestelt u een product dat tijdelijk niet op voorraad is, dan informeren wij u per mail over de verwachte levertijd.

Bestelbevestiging | Direct na uw bestelling ontvangt u een bevestiging per mail. Heeft u geen bevestiging ontvangen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Betalen

U kunt gebruik maken van de volgende betaalmogelijkheden:
> Betaling via iDeal
> Per factuur achteraf

Wilt u per factuur betalen, plaats uw bestelling dan niet via de webshop, maar neem per mail of telefonisch contact met ons op. Aan een factuur achteraf zijn geen extra kosten verbonden. Na ontvangst van de factuur heeft u veertien dagen om te betalen. Betalen met cadeaubonnen is niet mogelijk.

Verzenden

Verzendkosten | De verzendkosten bedragen:
> € 3,95 of € 4,95 (afhankelijk van het gewicht) voor bestellingen die door de brievenbus passen
> € 6,95 voor pakketten
Enkele producten zijn hierop een uitzondering, bijvoorbeeld omdat zij gratis worden verstrekt.

Levering | Bestellingen in onze webshop worden vier keer per week verzonden. In de vakantieperiode worden bestellingen ongeveer twee keer per week verzonden. Mocht u een product sneller nodig hebben, neemt u dan contact met ons op.

Bestelt u een product met een levertijd langer dan zeven werkdagen, dan worden eventuele andere producten die u tegelijkertijd heeft besteld alvast verzonden. Bij een levertijd tot zeven werkdagen verzenden wij de bestelling in één keer.

Levering van bestellingen verloopt via PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag na verzending tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Wij kunnen het moment van aflevering niet garanderen. Bij een bestelling die niet door de brievenbus past, ontvangt u per e-mail een code om uw pakket te traceren.

Afhalen | Bestellingen kunnen ook op ons kantoor worden afgehaald. U kunt dit aangeven aan het einde van het bestelproces. In dat geval worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Annuleren en retourneren

Indien u een bestelling wilt annuleren voordat het product is verzonden, neemt u telefonisch contact met ons op.

Ook na ontvangst van de bestelling heeft u het recht om binnen veertien dagen zonder opgave van redenen te annuleren. De annulering dient schriftelijk (per post of e-mail) te worden gecommuniceerd. Hiervoor kunt u gebruikmaken van het Modelformulier voor herroeping, maar dit is niet verplicht. Het herroepingsbericht moet binnen de genoemde veertien dagen worden toegestuurd aan ZGG.

Vanaf de dag dat u de herroeping heeft kenbaar gemaakt, ontvangt u nogmaals veertien dagen om uw product retour te sturen. Wanneer wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen veertien dagen gecrediteerd. Kosten voor retour zijn voor rekening van de koper. Betaling verloopt via hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie hebt verricht.

Bij beschadiging van het product of de verzendverpakking kunnen wij een waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product daarom met zorg.

Klachtenregeling

Van producten die u bij ons koopt, mag u verwachten dat ze overeenkomen met de omschrijving en foto in de webshop. Bent u ontevreden? Neem contact met ons op via 0348-489950 of info@zgg.nl.