Verzend- en retourbeleid

Verzenden

Verzendkosten | De verzendkosten bedragen:
> € 3,95 of € 4,95 (afhankelijk van het gewicht) voor bestellingen die door de brievenbus passen
> € 6,95 voor pakketten
Enkele producten zijn hierop een uitzondering, bijvoorbeeld omdat zij gratis worden verstrekt.

Levering | Bestellingen in onze webshop worden vier keer per week verzonden. In de vakantieperiode worden bestellingen ongeveer twee keer per week verzonden. Mocht u een product sneller nodig hebben, neemt u dan contact met ons op.

Bestelt u een product met een levertijd langer dan zeven werkdagen, dan worden eventuele andere producten die u tegelijkertijd heeft besteld alvast verzonden. Bij een levertijd tot zeven werkdagen verzenden wij de bestelling in één keer.

Levering van bestellingen verloopt via PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag na verzending tussen 9.00 en 18.00 uur plaatsvinden. Wij kunnen het moment van aflevering niet garanderen. Bij een bestelling die niet door de brievenbus past, ontvangt u per e-mail een code om uw pakket te traceren.

Afhalen | Bestellingen kunnen ook op ons kantoor worden afgehaald. U kunt dit aangeven aan het einde van het bestelproces. In dat geval worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Annuleren en retourneren

Indien u een bestelling wilt annuleren voordat het product is verzonden, neemt u telefonisch contact met ons op.

Ook na ontvangst van de bestelling heeft u het recht om binnen veertien dagen zonder opgave van redenen te annuleren. De annulering dient schriftelijk (per post of e-mail) te worden gecommuniceerd. Hiervoor kunt u gebruikmaken van het Modelformulier voor herroeping, maar dit is niet verplicht. Het herroepingsbericht moet binnen de genoemde veertien dagen worden toegestuurd aan ZGG.

Vanaf de dag dat u de herroeping heeft kenbaar gemaakt, ontvangt u nogmaals veertien dagen om uw product retour te sturen. Wanneer wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen veertien dagen gecrediteerd. Kosten voor retour zijn voor rekening van de koper. Betaling verloopt via hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie hebt verricht.

Bij beschadiging van het product of de verzendverpakking kunnen wij een waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product daarom met zorg.