Nieuwe uitgaven

Koken van het veld

49 recepten uit zendingslandenIn veel zendingsgebieden is samen eten symbool van gemeenschapszin. Dit kookboek beoogt de smaak en geur van zendingslanden in huis te brengen. Bij de geurige gerechten ontstaat misschien wel gesprek over andere culturen en over het zendingswerk.
Veel recepten zijn prima te maken voor een gemiddelde kok. Er zijn enkele eenvoudige recepten die ook kinderen kunnen maken. Voor de gevorderde keukenprins(es) zijn een paar flink uitdagende gerechten geplaatst. De meeste recepten zijn geschikt voor liefhebbers van verse kruiden en producten.

Full colour binnenwerk
Aantal pagina's: 120
Verkoopprijs: € 17,50
Foto's: Mardine Fotografie
Opbrengst van de aankoop geheel voor ZGG

Lees hier het artikel dat in mei 2022 in Paulus is verschenen over dit kookboek.

Zending van Gods heil

52 meditaties van ds. J. Driessen


Uitgeverij Lucas Boeken te Tholen presenteert deze meditatiebundel ter gelegenheid van de zendingsdag. De 52 meditaties zijn in het verleden geschreven door wijlen ds. J. Driessen. Kenners van zijn stijl hebben de teksten zorgvuldig geredigeerd. Ds. G.W.S. Mulder, voorzitter van het zendingsdeputaatschap, heeft de bundel voorzien van een Woord vooraf. De meditaties zijn aangepast aan het kerkelijk jaar en gaan naast het zendingswerk ook over andere thema's. Een waardevol boek, voor persoonlijk gebruik, maar ook voor het inzetten bij een opening of op een vereniging.

Aantal pagina's: 168
Verkoopprijs: € 16,90
40% van de verkoopprijs gaat naar ZGG

Opdracht voor de kerk

Jaaroverzicht 2021


Het Jaaroverzicht over 2021 is ook dit jaar gratis verkrijgbaar voor iedereen in de achterban. De flyer kan stap voor stap worden uitgevouwen. Bij elke opening verschijnt nieuwe informatie over het zendingswerk in het voorbije jaar. Zo leest u over zendingsactiviteiten, over het thuisfront, over de financiën, over de zusterkerken en over de vier verschilllende open zendingsvelden. Dankzij de mooie foto's is de brochure voor jong en oud de moeite van het bekijken waard!

Het Jaaroverzicht ligt voor u klaar bij de ZGG-stand.