Kindercrèche

Tijdens het hoofdprogramma is de babycrèche (0-2 jaar) en kindercrèche (2-7 jaar) geopend. Baby's en kinderen kunnen worden gebracht tussen 9.45 en 10.10 uur. Na de sluiting van het hoofdprogramma wordt u verzocht de kinderen direct weer op te halen in verband met de korte middagpauze voor de crèchevrijwilligers.

Tijdens het keuzeprogramma 's middags zijn kinderen van 2-7 jaar welkom in de kindercrèche. Vanaf 13.20 uur kunnen de kinderen worden gebracht. Vanwege het keuzeprogramma is er de hele middag door gelegenheid om kinderen te brengen en te halen. Ouders worden verzocht buiten de hekken te blijven, zowel bij het punt om te brengen als bij het punt om op te halen. 

Mogelijk is het voor ouders die kinderen naar de crèche brengen krap om ook te lunchen tussen 12.30 en 13.30 uur. In dat geval kunt u de pauze verlengen door in de eerste ronde van het keuzeprogramma nog niet mee te doen.

Let op: de kindercrèche bevindt zich buiten. Mocht het frisjes zijn op 18 juni is het verstandig uw kind warme kleren aan te trekken.

Aanmelden vrijwilligers
Ben jij minimaal 14 jaar oud en vind je het leuk om te helpen in de baby- of kindercrèche? Geef je snel op via het contactformulier hieronder. Na je aanmelding krijg je een automatisch bericht in je mailbox. We nemen later weer contact met je op. 


Ik meld me aan als crèchevrijwilliger