Fietsroute

In theorie kunnen Rogier&Jasper en Henry elkaar tegenkomen onderweg. In werkelijkheid zal dit waarschijnlijk niet gaan lukken. De vertrekdatum is verschillend, maar ook heeft Henry besloten om een deel van de route, namelijk het Alpengebied, per trein af te leggen. 

De fietsroute naar Albanië bedraagt zo’n 2300 kilometer en op zo’n lange afstand kan er van alles gebeuren. Daarom vergt zo'n sportief plan de nodige voorbereiding. Als Rogier en Jasper hun examens hebben afgerond, gaan ze volop aan de slag om de route definitief vast te stellen en verschillende kampeermogelijkheden onderweg in kaart te brengen. Henry heeft inmiddels in overleg met Henk van Bochove, evangelist in Durrës, het deel tot de Alpen vrij scherp in kaart gebracht. Vanaf Basel, als de treinreis ten einde is gekomen, fietst hij waarschijnlijk samen met een vriend verder Duitsland door.

We zullen de drie heren vanuit Nederland blijven volgen en trouw verslag uitbrengen op deze webpagina en via Instagram en Facebook! U kunt zelf ook het Instagramaccount van Rogier en Jasper volgen.