Kringloopwinkels

In een aantal plaatsen zijn in de achterliggende tijd kringloopwinkels gestart. De opbrengsten van deze kringloopwinkels worden aan ZGG geschonken. En dat deze winkels er toe doen blijkt wel uit de cijfers. Omdat op steeds meer plaatsen dergelijke winkels opgezet worden en ZGG daar ook aandacht aan wil geven, staat op deze pagina een overzicht. Het is goed om te weten dat deze winkels een plaatselijk initiatief van de (regionale) zendingscommissie is en onder verantwoordelijkheid van de plaatselijke Gereformeerde Gemeente valt. De opbrengst van de Zeeuwse winkels is 100% en de winkel in Rijssen en Ridderkerk voor 50% bestemd voor ZGG.

 

  • Kringloopwinkel Ramsjburg

De eerste winkel is Ramsjburg, opgericht in 2011. Het is gevestigd op het bijna gelijknamige industrieterrein Ramsburg te Middelburg. Voor meer informatie en openingstijden kijkt u op www.ramsjburg.nl

  • Kringloopwinkel Goed & Gebruikt
    Op 30 mei 2014 is de kringloopwinkel Goed & Gebruikt te Goes geopend. Een ruime winkel voor al uw goede en gebruikte spullen. Voor de openingstijden en overige informatie gaat u naar www.kringloopwinkelgoedengebruikt.nl

  • Kringloopwinkel De Mors
    April 2015 startte kringloopwinkel De Mors in Rijssen. Een grote winkel met een ruim assortiment. Voor openingstijden en informatie kijkt u op www.kringloopwinkeldemors.nl.

 

  • Kringloopwinkel Noordenweg
    Op vrijdag 8 april 2016 opende kringloopwinkel Noordenweg voor het eerst haar deuren. Met tweedehands meubels, kinder- en volwassenkleding, boeken, speelgoed en fietsen, biedt het een gevarieerd en goed assortiment. Voor meer informatie en openingstijden kijkt u op  www.kringloopnoordenweg.nl.

 

Waar vindt u de kringloopwinkels?

Wilt u weten waar u de winkels kunt vinden? Kijk dan op onderstaande kaart. U vindt daar ook de adressen van de verschillende zendingswinkels.