Kringloopwinkels

Op vijf plaatsen in Nederland zijn kringloopwinkels gevestigd waarvan de opbrengsten (deels) aan ZGG worden geschonken. Dat deze winkels ertoe doen, blijkt uit de cijfers. Op deze pagina vindt u een overzicht van de kringloopwinkels in volgorde van oprichting. De opbrengst van de Zeeuwse winkels is 100% voor ZGG. De winkels in Rijssen en Ridderkerk bestemmen 50% voor ZGG. De kringloopwinkel in Opheusden maakt 60% van de opbrengst over aan ZGG. 

 

 • Kringloop Ramsjburg

De eerste kringloopwinkel t.b.v. ZGG is Ramsjburg, opgericht in 2011. De winkel is gevestigd op het bijna gelijknamige industrieterrein Ramsburg te Middelburg. Diverse verbouwingen hebben ertoe geleid dat het vloeroppervlak sterk is vergroot. Deze winkel kunt u bijna niet met lege handen verlaten.
Voor meer informatie en openingstijden kijkt u op www.ramsjburg.nl

 

 • Kringloopwinkel Goed & Gebruikt
  Op 30 mei 2014 is de kringloopwinkel Goed & Gebruikt te Goes geopend. Een prachtige winkel voor al uw goede en gebruikte spullen. In 2019 is de kringloopwinkel naar een veel groter pand verhuisd. U kunt nu uren rondsnuffelen in deze nette en zeer grote kringloop!
  Voor de openingstijden en overige informatie gaat u naar www.kringloopwinkelgoedengebruikt.nl

 

 • Kringloopwinkel De Mors
  April 2015 startte kringloopwinkel De Mors in Rijssen. Een grote winkel met een ruim assortiment. Er is veel ruimte voor meubilair in deze zaak. Voor starters is een ritje naar Rijssen daarom zeker de moeite waard!
  Voor openingstijden en informatie kijkt u op www.kringloopwinkeldemors.nl.

 

 

 • Kringloop Noordenweg
  Op vrijdag 8 april 2016 opende kringloopwinkel Noordenweg haar deuren. Met tweedehands meubels, kinder- en volwassenkleding, boeken, speelgoed en fietsen, biedt deze winkel een gevarieerd assortiment van kwalitatief goede spullen. 
  Voor meer informatie en openingstijden kijkt u op www.kringloopnoordenweg.nl.

 

 

 • Kringloop Oude Molen
  Op 4 januari 2020 opende Kringloop Oude Molen in Opheusden haar deuren voor het publiek. In een prachtig pand kunt u hier terecht voor kleding, boeken, meubels en allerhande spullen die in en rond het huis van pas komen. Van harte welkom om de nieuwste kringloopwinkel t.b.v. ZGG te bezoeken.
  Voor meer informatie en openingstijden kijkt u op www.kringloopoudemolen.nl.