Kringloopwinkels

Op negen plaatsen in Nederland zijn kringloopwinkels gevestigd waarvan de opbrengsten (deels) aan ZGG worden geschonken. Dat deze winkels ertoe doen, blijkt uit de cijfers. Op deze pagina vindt u een overzicht van de kringloopwinkels in volgorde van oprichting.

 

 • Kringloop Ramsjburg

De eerste kringloopwinkel t.b.v. ZGG is Ramsjburg, opgericht in 2011. De winkel is gevestigd op het bijna gelijknamige industrieterrein Ramsburg te Middelburg. Diverse verbouwingen hebben ertoe geleid dat het vloeroppervlak sterk is vergroot. Deze winkel kunt u bijna niet met lege handen verlaten.
Voor meer informatie en openingstijden kijkt u op www.ramsjburg.nl

 

 • Kringloopwinkel Goed & Gebruikt
  Op 30 mei 2014 is de kringloopwinkel Goed & Gebruikt te Goes geopend. Een prachtige winkel voor al uw goede en gebruikte spullen. In 2019 is de kringloopwinkel naar een veel groter pand verhuisd. U kunt nu uren rondsnuffelen in deze nette en zeer grote kringloop!
  Voor de openingstijden en overige informatie gaat u naar www.kringloopwinkelgoedengebruikt.nl

 

 • Kringloopwinkel De Mors
  April 2015 startte kringloopwinkel De Mors in Rijssen. Een grote winkel met een ruim assortiment. Er is veel ruimte voor meubilair in deze zaak. Voor starters is een ritje naar Rijssen daarom zeker de moeite waard!
  Voor openingstijden en informatie kijkt u op www.kringloopwinkeldemors.nl.
  Facebook: @kringloopwinkel-de-mors

 

 

 • Kringloop Noordenweg
  Op vrijdag 8 april 2016 opende kringloopwinkel Noordenweg haar deuren. Met tweedehands meubels, kinder- en volwassenkleding, boeken, speelgoed en fietsen, biedt deze winkel een gevarieerd assortiment van kwalitatief goede spullen. 
  Voor meer informatie en openingstijden kijkt u op www.kringloopnoordenweg.nl.
  Instagram: kringloop_noordenweg
  Facebook
  : @kringloopnoordenweg

 

 

 • Kringloop Oude Molen
  Op 4 januari 2020 opende Kringloop Oude Molen in Opheusden haar deuren voor het publiek. In een prachtig pand kunt u hier terecht voor kleding, boeken, meubels en allerhande spullen die in en rond het huis van pas komen. De gemotiveerde vrijwilligers zorgen elke keer weer voor een leuke collectie, die aantrekkelijk ten toon is gesteld.
  Voor meer informatie en openingstijden kijkt u op www.kringloopoudemolen.nl.
  Instagram: kringloop_oudemolen_opheusden
  Facebook: @kringloopoudemolen

 

 • Kringloop De Kringloods
  Op 10 juli 2021 werd De Kringloods in 's-Gravendeel geopend. 450 vierkante meter met huishoudelijke artikelen, boeken, curiosa, elektrische apparaten, tuin&gereedschap, meubelen, kleding en speelgoed. Van harte welkom om deze kringloopwinkel t.b.v. o.a. ZGG te bezoeken!
  Voor meer informatie en openingstijden kijkt u op www.kringloodssgravendeel.nl.
  Instagram: kringloopwinkel_dekringloods
  Facebook: @Kringloods

 

 • Kringloop Waardevol
  In januari 2022 opende Kringloop Waardevol in Barneveld haar deuren. Vanwege de coronapandemie gebeurde dat in alle stilte. Een officiële opening zal later in 2022 volgen. Intussen is 1300 vierkante meter met prachtige tweedehands spullen beschikbaar voor geïnteresseerde klanten. Van harte welkom voor een kijkje in deze kringloopwinkel t.b.v. o.a. ZGG.
  Voor meer informatie en openingstijden kijkt u op www.kringloopwaardevol.nl
  Instagram: kringloopwaardevol
  Facebook: @kringloopwaardevol

 • Kringloop Werkendam
  Op 2 april 2022 vond de opening plaats van Kringloop Werkendam. Het publiek stroomde daarna de deur door, waar tot ieders verrassing een grote oppervlakte vol tweedehands spullen achter verborgen is. Inmiddels is de kringloopwinkel verhuisd naar Biesboschhaven-Zuid 25a.
  Voor meer informatie en openingstijden kijkt u op www.kringloopwerkendam.nl.
  Instagram: kringloopwerkendam 

 • Kringloopwinkel Het Goede Doel
  Op 14 mei 2022 opende in Brakel een nieuwe kringloopwinkel haar deuren: Het Goede Doel. Het prachtige pand waarin de winkel is gevestigd heeft volop ruimte om de tweedehands spullen een tweede kans te geven.
  Voor meer informatie en openingstijden kijkt u op www.kringloophetgoededoel.nl
  Facebook: @kringloophetgoededoel