Winkels

Veel vrijwilligers met een groot zendingshart zijn betrokken bij het runnen van winkels ten bate van de zending. Dat zijn concreet een aantal zendingswinkels, een tweedehands boekwinkel en negen kringloopwinkels. 

Zendingswinkels

De zendingswinkels zijn veelal een initiatief vanuit een plaatselijke gereformeerde gemeente. De winkels genieten lokaal de nodige bekendheid en hebben hun vertrouwde klantenkring. Het assortiment verschilt per winkel. Sommige zendingswinkels staan ook met een stand op de zendingsdag. Bent u met vakantie in de buurt van één van de zendingswinkels? Ga er gerust eens langs om de soms unieke producten aan te schaffen én deze trouwe vrijwilligers een hart onder de riem te steken. Klik hier voor meer informatie over de zendingswinkels ten bate van ZGG. 

Tweedehands boekwinkel

In Zeist is in de afgelopen jaren een grote tweedehands boekenverkoop op gang gekomen. De werkgroep begon met een stand op de zendingsdag, ontwikkelde in de coronatijd online verkoopactiviteiten en beschikt inmiddels over winkelruimte in de Rehobôthkerk in Zeist. Het steeds wisselende assortiment biedt boekenliefhebbers onverwachte verrassingen en verschaft gewone lezers de kans om voor een leuke prijs bekende en minder bekende boeken op de kop te tikken. Klik hier voor meer informatie over deze tweedehands boekwinkel die de gehele opbrengst afdraagt aan ZGG.

Kringloopwinkels

In 2011 werd de eerste kringloopwinkel ten bate van ZGG opgericht: Ramsjburg in Middelburg. Nadien volgde een winkel in Goes, Rijssen, Ridderkerk, Opheusden, 's-Gravendeel, Barneveld, Werkendam en Brakel. In al deze winkels wordt door bestuursleden, coördinatoren en vrijwilligers hard gewerkt om de klanten een positieve ervaring te geven in de winkel, en fondsen te werven voor ZGG. Meer informatie over de kringloopwinkels is te vinden op deze pagina.