Paulus en Kinderkrant mei 2023 online

4 mei – Woerden

De nieuwe Paulus is weer verschenen! Hoewel de restyle begint te wennen, is het toch nog steeds verrassend hoe de voorkant van het zendingsblad uitpakt. Dit keer is het écht een zendingscover:

Zoals gewoonlijk is er veel te schrijven. Het hoofdartikel gaat over het werk van Willem en Esther van de Bruinhorst (Wycliffe) op Papoea-Nieuw-Guinea. Zij gebruiken storytelling om Gods Woord breed te verspreiden. Fennie Haase in Guinee gebruikt deze techniek ook. Heel interessant om meer over te lezen!

In de serie 'Woord, werker en wereld' komt Annemieke Vader aan het woord. Hoe is zij als zendingswerker gehoorzaam aan het Woord van God, en hoe kan zij dat laten zien in Guinee?

P. Eikelboom doet verslag van het bezoek aan de Generale Synode van de GJRP eind 2022. De kerk groeit nog steeds in zelfstandigheid, waardoor de broederband sterker wordt.

Natuurlijk is in deze Paulus informatie over de zendingsdag op 1 juli 2023 te vinden. Gelukkig was die informatie al veel langer via onze website gepubliceerd. Staat de dag in uw agenda?

In de Kinderkrant gaat het dit keer over Gevaar! Wist je dat sommige kinderen in Albanië naar de kerk gaan omdat hun moeders dat een veilige plek voor ze vinden?

Lees hier de nieuwe Paulus online. 
Lees hier de nieuwe Kinderkrant online.