Evangelisatiewerk

In Albanië zijn veel kleine dorpjes in de omgeving van Delvinë en Tepelenë, maar ook in de bergachtige gebieden, waar ‘onbereikten’ wonen. Het zendingsteam spant zich in om deze mensen te bereiken. Hiervoor worden dit jaar podcasts ontwikkeld in het Albanees, die via sociale media en digitale netwerken worden verspreid. Zendingswerkers spreken bijvoorbeeld een gedeelte in uit het boek Brug naar Markus (in het Albanees) van ds. A.T. Vergunst. Ook andere boeken kunnen via deze route worden verspreid. Op de begroting is € 2.000 gereserveerd voor dit initiatief.

Jaarlijks verspreidt het team een evangelisatiekrantje in Delvinë, Tepelenë en Durrës. Ook bezoekers en leden van de zendingsgemeenten kunnen dit krantje in hun omgeving rondbrengen. € 115 is hiervoor gereserveerd.

Als laatste deelt het team kalenders uit om aan de muur in huis, in een winkeltje of in een restaurantje te hangen. Deze kalender is handig om te gebruiken, en is voorzien van bijbelteksten in het Albanees. Een waardevol cadeau! De begroting zet er € 325 voor opzij.

Opgehaald: € 3379/€ 3379