Afgerond: Meester op een wiel

22 augustus – Woerden

Henry Bax heeft zijn eenwielertocht volgens planning afgerond. Hij fietste een ronde door Midden-Nederland op één wiel. De route liep van Amersfoort naar Zeist, Breukelen, Woerden, Benthuizen, Woerden en Houten weer terug naar Amersfoort. Onderweg of op zijn logeeradressen ging Henry steeds in gesprek met betrokkenen bij het zendingswerk. De interviews vormen met elkaar een beeld van zendingswerk waarin allerlei perspectieven naar voren komen. Dat maakt de tocht niet alleen sportief, maar ook inhoudelijk. 
De gehele tocht is te volgen op onze website. Per dag zijn de interviews te bekijken, net als de video's die Henry tijdens zijn tocht maakte. 

Natuurlijk heeft Henry dit alles ook op touw gezet met de gedachte om fondsen te werven voor het werk van ZGG. Hebt u al een gift gegeven? Hartelijk dank! Nog steeds niet aan toegekomen? Geef dan snel uw bijdrage. In de introductievideo wordt duidelijk waar het spnsorgeld voor is bedoeld. Klik hier voor de (snelle) mogelijkheden om uw gift te schenken.