Afsluiting online campagne Voorjaarsactie 2022

28 april – Woerden

De online campagne bij de Voorjaarsactie van 2022 is afgerond. In acht afleveringen is allerlei informatie over het bijbelvertaalwerk in de Una-taal op Papoea gedeeld. Daaruit blijkt onder meer hoe het Oude Testament en het Nieuwe Testament elkaar aanvullen. Ook de woorden van Gipson Malyo, één van de bijbelvertalers, zijn een spiegel voor ons, die al zoveel eeuwen de beschikking hebben over Gods Woord in het Nederlands. 

Heeft u uw gift nog niet overgemaakt? Van harte uitgenodigd om dat alsnog te doen. Klik hier voor een snelle Tikkie-link. Als u via onze doneerpagina een bijdrage geeft, vermeld dan 'Voorjaarsactie 2022' bij uw overschrijving. 

Wist u dat we een al wat ouder, maar prachtig boek verkopen over de komst van het Evangelie op Papoea, het bijbelvertaalwerk in de verschillende talen aldaar en de ontwikkeling van het christendom onder de jongere generaties van de GJRP? Dick Kroneman is de auteur van het boek. De toegankelijke tekst in combinatie met mooie kleurenfoto's maken dit boek de moeite van het lezen meer dan waard.