Kringloop Ramsjburg bestaat 10 jaar

1 december – Middelburg

Deze week viert kringloopwinkel Ramsjburg in Middelburg feest. De winkel bestaat namelijk tien jaar.

Om het tienjarig bestaan te vieren, worden alle vrijwilligers in de winkel getrakteerd op een appelflap bij de koffie. Ook de klanten kunnen niet om deze mijlpaal heen. Ze krijgen een tasje mee met wat aardigheden, waaronder ook een flyer waarin toegankelijk uiteen wordt gezet wat ZGG doet. Voor kinderen is er een kleingheidje. De winkel is verder gezellig versierd, wat altijd bijdraagt aan de feeststemming.

Lennard Elenbaas (r.), relatiebeheerder bij ZGG, ging langs bij Ramsjburg om een mooie bos bloemen te overhandigen aan dagverantwoordelijke Peter Geschiere (l.) en bestuursvoorzitter Jaap Melse (m.). 

Het tienjarig bestaan van Ramsjburg zet stil bij al de uren werk die in de afgelopen tijd door vele vrijwilligers, dagverantwoordelijken en bestuursleden zijn verzet. Ook gaan de gedachten terug naar betrokkenen bij de kringloopwinkel die in de afgelopen jaren zijn overleden. Bovenal geeft deze viering reden tot dankbaarheid. Het is de Heere Zelf Die steeds moed, kracht en oplossingen heeft gegeven, waardoor veel geld werd opgehaald voor het zendingswerk.