Nieuw logo ZGG

1 maart – Woerden

Vandaag is ZGG overgegaan op een nieuw logo. Het vorige logo was 25 jaar oud: in 1997 werd het ingevoerd. Al langere tijd leefde de wens op het zendingsbureau om het logo op te frissen en ook in combinatie met een duidelijke huisstijl beter te kunnen inzetten in de digitale uitingen. Daar werd in 1997 nog nauwelijks rekening mee gehouden. 

In de ontwikkeling van de opfrissing van het logo is breed gekeken naar mogelijkheden om tot vernieuwing over te gaan. Dat maakte duidelijk dat de vertrouwde wereldbol, kerk en letters ZGG ook in 2022 nog steeds actueel zijn. Om die reden is de logo-vernieuwing subtiel gebleven: scherpe hoeken zijn afgerond, de kerk heeft een wat andere vorm, en de volledige naam Zending Gereformeerde Gemeenten is rond de cirkel geplaatst. 

Omdat het nog best wat voeten in de aarde had om het nieuwe logo overal in te voeren, vierden de collega's op het zendingsbureau, samen met zendingswerkers in opleiding Peter en Arianne Hout, de lancering met een taart.

V.l.n.r.: Arianne en Peter Hout, Paul Eikelboom, Anneke van de Hoef, Hanneke van Eckeveld, Anton Herrebout, Judith Boogaard, Jan-Kees Kooijman