Nieuwe producten in de webshop

23 september – Woerden

De ZGG-webshop is deze week aangevuld met nieuwe producten. Een zendingswerker uit Ecuador nam (vrolijk) gekleurde armbanden mee. Voor € 4,95 zijn ze nu te koop, zo lang de voorraad strekt uiteraard. Een origineel cadeautje voor een (klein)kind, tante, zus of moeder, of wie u ook maar wilt verrassen met een exotisch aardigheidje. 

Voor de armbanden blijkt grote belangstelling te zijn, helaas zijn ze al uitverkocht. We hopen later dit jaar de armbanden nogmaals aan te bieden.

Behalve armbanden zijn nu ook vier unieke ansichtkaarten in de webshop te koop. De foto's op de kaarten staan in het fotoboek Warmte en een gulle lach van Fennie Haase. De afbeeldingen zijn zo mooi dat het jammer zou zijn om ze niet breder in te zetten dan alleen in een fotoboek. En met elke kaart draagt u weer een klein steentje bij aan de fondsen van ZGG. 

Van harte welkom in onze webshop voor de aankoop van deze nieuwe producten! We hopen dat ze allemaal op hun eigen manier ook bijdragen aan betrokkenheid op het zendingswerk.