Paulus en Kinderkrant januari 2023 online

12 januari – Woerden

De eerste Paulus van 2023 is verschenen. En dat is meteen ook de eerste Paulus in een geheel nieuw jasje. In het jaar 2022 is een grondige restyle voorbereid. Vandaag zien we deze investering terug in het gedrukte product. We hopen dat de lezers de vernieuwing kunnen waarderen. 

Het hoofdartikel brengt een thema naar voren dat in 2023 vaak zal terugkomen in Paulus. Het betreft de verhouding tussen het Woord, de zendingswerker en de 'wereld' waarin het zendingswerk gebeurt. Peter van Olst gaat in op de thematiek vanuit zijn ervaring als evangelist in Ecuador. 
Een heel uniek artikel is te vinden op pagina 30-31. De tekst geeft zicht op wat er achter de schermen allemaal gebeurt als de afvaardiging van de zusterkerken naar Nederland komt voor de Generale Synode. Dat is op zich niet bijzonder. Wel uniek is de video die speciaal bij dit artikel is opgenomen in september 2022. Ds. J.A. Ebeke en ds. N. Maling vertellen daarin zelf hoe ze het bezoek aan de synode hebben ervaren. Aanrader!
De cover van deze Paulus brengt Cambodja in beeld. Binnenin is op twee plaatsen te lezen over het zendingswerk in dit land. Daarnaast komen natuurlijk de andere zendingslanden aan bod. Kortom: het is weer echt de moeite waard om dit nummer open te slaan. Wacht op de bezorger in uw gemeente of bekijk deze nieuwe Paulus digitaal: klik hier

De Kinderkrant heeft het thema 'Post'. Het wordt wel duidelijk dat postbodes niet dik gezaaid zijn op zendingsvelden... Of kunnen we de zendingswerkers misschien een postbode noemen? Lees het zelf!