Paulus en Kinderkrant mei 2024 online

2 mei – Woerden

De Paulus van mei is verschenen! De cover past goed bij het mooie weer in de week van verschijning:

De seizoenen hebben soms voor mensen in zendingsgemeenten invloed op hun werk. Wat nu als het op zondag prachtig weer is en je veel kunt verdienen op straat? In het hoofdartikel bespreken Steven Baan en Willemien van Schothorst de verhouding tussen werk en kerk. De kop boven het artikel zegt al veel: 'Als je weigert op zondag te werken, raak je je baan kwijt'.

Naast het hoofdartikel komen allerlei andere onderwerpen ter sprake. Hoe gaat het met de actie 'Bijbel binnen bereik' in Mijdrecht en in Veenendaal? Hoe functioneert het leerstuk van de 'onwederstandelijke genade' in Nigeria? Kan het verleden ons iets leren over de zoektocht naar een nieuw zendingsveld? Hoe gaat het met de taalstudie van Peter Hout in Albanië? Kortom: deze Paulus is de moeite van het rustig lezen meer dan waard.

Sterker nog, de Paulus maakt zelfs actief! Er staan veel fietstochten op de planning in de komende tijd. En de roman Vertekend beeld van Elisabeth Elliot wordt uitgebreid besproken. De kans is groot dat u het boek wilt aanschaffen en lezen (klik hier).

Het thema van de Kinderkrant is Erop uit. Ga jij weleens op een korte vakantie met de collega's van je vader of moeder? Kinderen op het zendingsveld wel! En ze vinden het nog leuk ook... En trouwens, knutsel je mee voor de zendingsdag op 15 juni? Klik hier voor meer informatie.

Lees hier de nieuwe Paulus online. 
Lees hier de nieuwe Kinderkrant online.