Paulus en Kinderkrant november 2022 online

4 november – Woerden

De Paulus van november is verschenen! Gisteren arriveerde de pallet met exemplaren op het zendingsbureau in Woerden.

Het hoofdartikel staat in het teken van de blijde gebeurtenis op Papoea afgelopen zomer: de presentatie van de volledig vertaalde Una Bijbel. Dick Kroneman blikt terug op het 'mammoetproject', zoals hij het noemt. Ook de Una-vertalers zelf komen aan bod. Op pagina 4-5 staat een kort fotoverslag van de dag waarop de overhandiging plaatsvond. De informatie is het lezen en overdenken waard. Zóveel jaren, zóveel betrokkenheid, en dan mogen we nu getuige zijn van de afronding van deze belangrijke taak.

Lezenswaardig is ook het artikel van voorlichter Frans van Grol. Zending is geen avontuur, luidt de titel, en zo is het. Zending is de roeping van de kerk, die Christus Zelf heeft opgelegd. Het is goed om daar telkens weer van doordrongen te zijn, zowel de uitgezonden zendingswerkers als de betrokkenen op het thuisfront. Om die reden is bij dit artikel ook de Paulus Podcast geïntroduceerd. Een nieuw medium om dezelfde boodschap onder de aandacht te brengen. Bekijk alle artikelen in deze nieuwe Paulus digitaal: klik hier

De Kinderkrant heeft het thema 'Spelletjes'. Het kan niet missen: natuurlijk wordt daar een leuk spel uit het buitenland aangeboden! Omdat de spelregels iets te lang zijn om in de Kinderkrant te plaatsen, staan ze online: klik hier.