Paulus en Kinderkrant september 2022 online

2 september – Woerden

De Paulus van september is verschenen!

Het hoofdartikel gaat in op de ontwikkelingen in de zendingsgemeente in Boké, Guinee. Teun Hakvoort geeft informatie over de doopdienst en de bediening van het Heilig Avondmaal in februari 2022. Het artikel is het lezen waard, omdat het ook een spiegel voorhoudt voor het thuisfront in Nederland. Belijdenis doen en gedoopt worden zijn in Guinee namelijk gebeurtenissen die onherroepelijk op tegenstand stuiten in bijvoorbeeld de familie.

Lezenswaardig is ook het interview met Dani Alava, de evangelist van de zendingsgemeente in Quevedo (Ecuador). Openhartig laat hij iets zien van de start van zijn werk in Quevedo, de moeiten waar hij tegenaan liep en de innerlijke overtuiging waarmee hij heeft doorgezet. Het interview staat op pagina 30-32. Tenslotte komt in het tweede artikel in de serie 'Zending en roeping' Marlies ten Voorde aan het woord. Het artikel past mooi bij de video met Marlies die door het Reformatorisch Dagblad is gepubliceerd afgelopen zomer. Bekijk alle artikelen in deze nieuwe Paulus digitaal: klik hier

De Kinderkrant heeft het thema 'Water'. Met alle droogte in Nederland deze zomer is het interessant om te lezen hoe water in zendingslanden een rol speelt. Ontdek het maar in de nieuwe Kinderkrant!