Paulus en Kinderkrant januari online

15 januari – Woerden

De nieuwe Paulus is verschenen! Gisteren arriveerde de zending in Woerden, vandaag zijn alle exemplaren als het goed is rondgebracht in het land.

De prachtige foto op de voorkant zet stil bij een thema in deze Paulus: zending als tweerichtingsverkeer. Het thema komt terug in de column van evangelist Steven Baan, in het verslag over het symposium bij het afscheid van Jan van Doleweerd en in het artikel van Elco van Burg waarin hij terugkijkt op een aantal jaren wonen en werken op Papoea. Maar ook de bijdrage van ds. K.U.A. Iziogo vanuit Nigeria past bij dit tweerichtingsverkeer. En Hanneke Boer leert veel van haar trouwe huishulp Sambath, die ze aan ons voorstelt in de laatste aflevering van de rubriek 'Vrouwen over vrouwen'. 

Reden genoeg om de nieuwe Paulus van begin tot eind te lezen. U kunt vast digitaal beginnen: klik hier

De Kinderkrant heeft met ingang van nu een nieuwe vormgeving gekregen. Meer rust op de pagina, meer kleur en illustraties, krachtige teksten. En uiteraard kunnen de kinderen ook weer aan het kleuren en knutselen slaan met deze pagina's in Paulus. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan alvast in de digitale kinderkrant