Paulus september en kalender 2021 verschenen

4 september – Woerden

Twee leveringen bij het zendingsbureau op één dag: de Paulus van september én de nieuwe ZGG-kalender voor 2021. Beide producten zijn in goede staat van de drukpersen gerold, dus we zien ze graag weer verspreid worden onder gemeenteleden. 

In de nieuwe Paulus kunt u lezen over nieuwe stappen in het proces van gemeentevorming in Albanië en Ecuador. Hoe gaat de (theologische) opleiding van plaatselijke gemeenteleden in z'n werk? Wie zijn eigenlijk die lokale medewerkers in Albanië en Ecuador? Genoeg reden om het openingsartikel rustig te bestuderen.
Vergeet deze keer ook zeker de Kinderkrant niet! Op de voorpagina treft u al iets verrassends aan: een heleboel foto's van mooie dierenknutsels. Deze kinderen deden mee aan de 'knutselchallenge' in de vorige Paulus. Vijf kinderen wonnen er een prijs mee. Zij staan vermeld op de laatste pagina van de Kinderkrant.
En om dan nog iets te noemen: in deze Paulus kan niet gezwegen worden over corona. Op meerdere plaatsen treft u informatie aan over de corona-uitbraak en ZGG. Wie weet, verschijnt in de volgende Paulus de eerste foto van iemand met een mondkapje. Prettig is het niet, realistisch helaas wel. 

Voor de nieuwe zendingskalender van 2021 zijn allemaal nieuwe foto's gebruikt. Zendingswerkers overal hebben hun best gedaan de mooiste fotobeelden in te sturen. Sommigen gaven er 'commentaar' bij wat we graag aan u doorgeven. Andere foto's spreken zo voor zich dat er geen woord bij gezet hoeft te worden. Op die manier krijgt u weer nieuwe beelden van de zendingslanden én de mensen in die landen, en wordt u soms ook stof tot mediteren aangereikt. Tegelijk heeft deze kalender een heel praktische kant: de verjaardagen van onze zendingswerkers staan erin, én hun postadressen. Op die manier kunt u altijd de kaarten en brieven voor zendingswerkers op het juiste adres krijgen. En daarmee dienen we ons thuisfront én onze collega's op de velden. 

De nieuwe Paulus is ook online te raadplegen via onze website. De zendingskalender is beperkt voorradig op het zendingsbureau, maar zolang de voorraad strekt kunt u hem via onze webshop aanschaffen.