Zendingskalender 2022 verschenen

27 september – Woerden

Deze maand is de nieuwe zendingskalender weer verschenen. De kalender is praktisch in gebruik en biedt allemaal nieuwe beelden uit de verschillende landen waar ZGG werkt. De foto's in de kalender zijn door onze zendingswerkers zelf gemaakt en ingestuurd. Soms is een begeleidende tekst toegevoegd, ter informatie of om eens rustig over na te denken. Andere beelden vertellen uit zichzelf het verhaal. 
We hopen dat deze uitgave zending dichtbij brengt en dat u de kalender met genoegen gebruikt. 

Kalender bestellen

Misschien heeft u de kalender al in huis, gekocht of gekregen via de plaatselijke zendingscommissie. Zo niet, neem contact op met één van de leden van de commissie. Wordt de kalender in uw gemeente niet aangeboden? Houd in dat geval onze webshop in de gaten, begin november is de kalender online te bestellen.

Postverzending Ecuador

Achterin de kalender vindt u de adressen van onze zendingswerkers. Helaas is postverzending naar Ecuador nog steeds niet mogelijk. U kunt post voor Ecuador verzenden naar het zendingsbureau: Houttuinlaan 7, 3447 GM, Woerden. Het is ook mogelijk een digitale wens toe te sturen via info@zgg.nl. Wij zorgen ervoor dat uw bericht bij de ontvanger terechtkomt.