ZGG Zomertour in de slotfase

6 augustus – Woerden

Op zaterdag 6 juli ging de ZGG Zomertour van start. Na grondige voorbereiding en de aanschaf van de noodzakelijke uitrusting vertrokken Jasper Bosland en Rogier Boogaard op hun fiets vanuit Woerden naar Albanië. Ruim een week later vertrok onderwijsondersteuner Henry Bax uit Albanië om eveneens per fiets de terugreis naar Nederland te beginnen.
Inmiddels is het precies een maand later. Jasper en Rogier hopen deze week in Durrës, Albanië, aan te komen. Volgende week denkt Henry Bax zijn tour te kunnen beëindigen in zijn woonplaats Assendelft. Dat betekent dat deze inspirerende zomertour alweer bijna ten einde is!
Gelukkig biedt de website genoeg informatie om de reis van de drie heren te blijven beleven. De blogs van Jasper en Rogier, inclusief foto's, en de vlogs van Henry, die een mooi beeld geven van zijn reis, zijn steeds weer boeiend om te lezen en te bekijken. 

Het streefbedrag dat bij het begin van de tour was vastgesteld, is inmiddels ruimschoots behaald. Dat neemt natuurlijk niet weg dat elke gift nog steeds welkom is. We hopen dat de thermometers nog een flink eindje zullen stijgen voordat de zomer echt voorbij is!