Zendingsdag 2024

Leuk dat je deze pagina leest, want we willen je graag iets vertellen. Op 15 juni is het weer zendingsdag!

Waar gaat de zendingsdag over?

Op de zendingsdag gaat het over 'Christus' Naam belijden'. Zendingswerkers vertellen aan mannen, vrouwen en kinderen in andere landen Wie de Heere Jezus is. Daardoor komen mensen tot geloof. Op hun beurt delen zij het Evangelie ook weer met anderen. Op de zendingsdag hoor je hoe de Heere wereldwijd werkt.

Wat kun je doen?

Tijdens het morgenprogramma komen verschillende zendingswerkers aan het woord. 's Middags kun je luisteren naar een zendingsverhaal. Ook zijn er leuke kraampjes waar je van alles kunt kopen. Wil je meer weten over het programma? Klik dan hier

Knutselopdracht

In de Bijbel lees je verschillende namen van de Heere Jezus. Weet jij er één? Pak je Bijbel er maar bij en ga op zoek. Kies een naam uit. Bijvoorbeeld 'het Licht der wereld' of 'de Weg'. Hoe zou je hier een knutselwerkje of mooie tekening bij kunnen maken? We zijn benieuwd welke naam jij kiest en hoe jouw knutsel eruitziet!

Lever je knutselwerkje op de zendingsdag in bij de stand van ZGG. We geven het een mooie plek in de stand en jij krijgt een cadeautje. Na afloop mag je de knutsel weer mee naar huis nemen.

Veel succes en tot ziens op de zendingsdag!