Leskisten

Wilt u zending letterlijk dicht bij kinderen brengen? Leen een leskist! 
Een leskist bevat allerlei producten uit de zendingslanden. Denk aan muziekinstrumenten, kleding, keukengerei en gereedschappen en een vertaalde Bijbel. Leuk om een themaweek mee aan te kleden of een projectavond mee te verfraaien. Er zijn leskisten beschikbaar van de landen Albanië, Azië, Ecuador, Guinee (2) en Papoea (2). Inhoud leskisten

Van alle beschikbare leskisten zijn materialenlijsten gemaakt. Bekijk de lijst om een beeld te krijgen van de inhoud van de leskist.

Leskist Albanië

De leskist Albanië is nog in opbouw. Leuk in deze kist zijn de onderdelen van traditionele Albanese klederdracht en de twee Nijntje-boeken in het Albanees. 
Bekijk hier de materialenlijst van deze leskist. 

Leskist Azië

Bescherming tegen zon en warmte, of liever een spel? De leskist Azië heeft het allemaal.
Mail naar info@zgg.nl om de materialenlijst van deze kist in te zien.

Leskist Ecuador

In de leskist Ecuador zit opmerkelijk veel (traditionele) kleding. Met de typisch Zuid-Amerikaanse muziekinstrumenten is een leuke muziekles te bedenken.
Bekijk hier de materialenlijst van deze kist.

Leskisten Guinee

Keukengerei, kleding en muziekinstrumenten, leen de leskist!
Klik hier voor de materialenlijst, het leskistboekje en aanvullende materialen bij deze kist.

Leskist Papoea 1

Vanuit Papoea zijn veel gebruiksvoorwerpen en gereedschappen in de leskist terechtgekomen. De ijzersterke draagnetten kunnen gerust gebruikt worden.
Bekijk hier de materialenlijst van deze kist.

Leskist Papoea 2

Vanuit Papoea zijn veel gebruiksvoorwerpen en gereedschappen in de leskist terechtgekomen. De ijzersterke draagnetten kunnen gerust gebruikt worden.
Bekijk hier de materialenlijst van deze kist.

Uitleenprocedure leskisten

Om een leskist te lenen neemt u contact op met het zendingsbureau via info@zgg.nl of 0348-489950. Als de gewenste kist beschikbaar is, kunt u die reserveren en op afspraak ophalen in Woerden. Na gebruik van de kist verwachten wij hem uiterlijk een week later weer terug op het zendingsbureau. In coronatijd is het verstandig om daarvoor ook een afspraak te maken.

De leskist heeft het formaat 60 x 40 x 35 cm (lxbxh). In de leskist is een materialenlijst opgenomen van de inhoud van de kist. We vragen u dringend om de kisten weer in te pakken volgens deze materialenlijst en ervoor te zorgen dat alles compleet terugkeert. Teruggekomen leskisten controleren we op inhoud.
We wensen u veel werkplezier met de leskisten in de klas!