Aanmelden vrijwilligers

Op de zendingsdag steken altijd veel vrijwilligers de handen uit de mouwen. Ook dit jaar kunnen we weer hulp gebruiken. We zoeken op dit moment nog parkeerwachters en crèchevrijwilligers.

Parkeerwachters

Honderden auto's in korte tijd het parkeerterrein op laten rijden, daar kunnen we wel toezicht bij gebruiken. Bovendien moeten de auto's worden geteld omdat de Evenementenhal er geld voor vraagt. Tijdens het programma houden parkeerwachters een oogje in het zeil op het parkeerterrein, en na het ochtendprogramma leiden ze vertrekkend verkeer in goede banen. 
Alleen: we hebben nog maar één vrijwilliger voor deze taak kunnen vinden... Wie biedt zich aan om te komen helpen? Mail naar info@zgg.nl of bel 0348-489950.

Crèchevrijwilligers

Op zaterdag 18 juni 2022 geven we ouders de gelegenheid hun jonge kinderen naar de baby- en kindercrèche te brengen. In de crèches kunnen we hulp gebruiken van vrijwilligers vanaf 14 jaar. Vind jij het leuk om op de kleine kinderen te passen en hen een gezellige dag te geven? Vul het aanmeldformulier in. 


Ik meld me aan als crèchevrijwilliger