Aanmelden vrijwilligers

Op de zendingsdag steken altijd veel vrijwilligers de handen uit de mouwen. Ook dit jaar kunnen we weer hulp gebruiken. We zoeken hulp in de crèche en bij de opbouw, informatievrijwilligers en parkeerwachters.

Crèchevrijwilligers

Tijdens de zendingsdag op zaterdag 1 juli 2023 krijgen ouders gelegenheid hun jonge kinderen naar de baby- en kindercrèche te brengen. In de crèches kunnen we hulp gebruiken van vrijwilligers vanaf 14 jaar. Vind jij het leuk om op de kleine kinderen te passen en hen een gezellige dag te geven? Vul het aanmeldformulier in. 


Ik meld me aan als crèchevrijwilliger

 
 
 
Opbouwvrijwilligers

Op vrijdag 30 juni 2023 gonst de Evenementenhal van activiteit. De ruim 3.000 stoelen moeten keurig in het gelid worden gezet. En intussen zijn podiumbouwers en standhouders ook druk bezig. De dag kenmerkt zich door 'handen uit de mouwen', 'verwachtingsvolle sfeer' en na afloop 'voldaan gevoel'. 
Wie wil daaraan bijdragen tussen 8.00 en 15.00 uur? Meld u/je aan via onderstaand formulier. 


Ik meld me aan als opbouwvrijwilliger

 
 
 
Informatievrijwilligers

In de grote Evenementenhal is hulp nodig bij het wijzen van de juiste weg en het opvangen van mensen op bepaalde locaties. Voor het ochtendprogramma betekent dat de stromen bezoekers in goede banen leiden, in de middag gaat het om het beheren van de toegang tot de onderdelen in de bovenzalen en restaurants. Wilt u of wil jij de bezoekers van de zendingsdag duidelijkheid en een welkom gevoel geven? Vul dan het aanmeldformulier hieronder in.


Ik meld me aan als informatievrijwilliger

 
 
 
Parkeerwachters

Honderden auto's in korte tijd het parkeerterrein op laten rijden, daar kunnen we wel toezicht bij gebruiken. Bovendien moeten de auto's worden geteld omdat de Evenementenhal er geld voor vraagt. Tijdens het programma houden parkeerwachters een oogje in het zeil op het parkeerterrein, en na het ochtendprogramma leiden ze vertrekkend verkeer in goede banen.
Wie biedt zich aan om hierbij te helpen? Mail naar info@zgg.nl of bel 0348-489950.