Nieuwe producten

Ik zou graag meer willen lezen

Tien nieuwe verhalen over zendingNegen schrijvers, tien verhalen voor de leeftijd 6-99 jaar. De nieuwe verhalenbundel van ZGG is zeer gevarieerd.
De verhalen zijn geschreven door Steven Baan, Hanneke Boer, werker in een gesloten gebied, Hanneke van Eckeveld, Jos Kardol, Ineke de Niet-Don, Ilse de Pater-Schouwstra, Annemieke Vader en Truus Verweij. Drie verhalen zijn geschreven voor kinderen, één verhaal is gericht op jongeren, de overige verhalen hebben een volwassen insteek.
Negen verhalen zijn gebaseerd op bestaande personen en situaties waarbij de auteur de vrijheid heeft genomen om ook wat fictieve elementen in te voegen. Eén verhaal is het eigen getuigenis van een vrouw uit Guinee die christen werd. 

Ik zou graag meer willen lezen is vanaf 15 juni 2024 voor ca. € 9,95 te koop op de zendingsdag of via onze webshop.

Het Woord gaat voort

Met Paulus van Jeruzalem tot Athene


Uitgeverij Den Hertog in Houten presenteert in samenwerking met ZGG deze uitgave van de hand van ds. A. Moerkerken. In zijn kenmerkende, goed leesbare stijl beschrijft de predikant de gebeurtenissen in Paulus' leven zoals we die aantreffen in het boek Handelingen (tot en met hoofdstuk 17) en kunnen opmaken uit enkele brieven van de heidenapostel. De uitgave is voorzien van mooi kaart- en fotomateriaal en is om die reden full-colour gedrukt. Een prachtige uitgave voor eigen gebruik of om cadeau te doen.

Het Woord gaat voort is vanaf begin mei 2024 in onze webshop en op de zendingsdag voor ca. € 23,50 te koop.