Nieuwe producten

Spanning rond de vredespijp

Door Jos KardolSpannend is het, een geheime hut bouwen. Gezellig is het, actie voeren met je klas. Geweldig is het als je spreekbeurt een groot succes wordt.
Toch is Rutger niet blij. Wat zijn beste vriend Daniël vertelt, is geen goed nieuws. Iedereen vindt het fijn! Maar Rutger is boos. En jaloers… Kan hij iets doen om de vrede tussen Daniël en hem te bewaren?
Dat is de grote vraag. Want wat doet Rutger aan het eind van het verhaal alléén in de geheime hut? En waarom staat Ricardo ineens in de hut-opening, en niet Daniël?

Spanning rond de vredespijp is een vlot geschreven verhaal voor kinderen vanaf 8 jaar. Op realistische wijze brengt het zendingswerk dicht bij kinderen in Nederland. Het boek geeft reden om door te praten over het mooie én moeilijke van uitgaan in Gods Koninkrijk. 
Bestel het boek hier

Bekijk hier de promotievideo!

Het sterven is mij gewin

Tien preken over het levenseinde van Bijbelheiligen door ds. J. van Rijswijk


Uitgeverij Lucas Boeken te Tholen presenteert deze prekenbundel ter gelegenheid van de zendingsdag. De tien preken zijn van ds. J. van Rijswijk en gaan over het levenseinde van Bijbelheiligen. Zij zijn zeker geen heilige mensen in zichzelf. In Christus Jezus zijn ze aangenomen tot Zijn kinderen: in Hem zijn ze geheiligd.
De preken gaan over Aäron, Job, Asaf, David, Stéfanus en Paulus. Drie preken gaan over de Kerk met een hoofdletter: de strijdende, verdrukte en verloste Kerk. De laatste preek gaat over Gods lof vanuit Openbaring 19. Zo eindigt deze prekenbundel met Soli Deo Gloria.
Bestel hier de prekenbundel

Geef zending kleur

Nieuw kleurboek van ZGG voor jong en oud


Zestien gloednieuwe kleurplaten uit zendingslanden! Dat is een leuke aankoop voor thuis of om cadeau te geven aan kleurliefhebbers. Rieneke Buwalda heeft de kleurplaten gemaakt met behulp van fotomateriaal uit het fotoarchief van ZGG. Ze heeft gevarieerd in moeilijkheidsgraad, zodat er voor jong en oud iets leuks te vinden is om te kleuren. Dat zal de nodige gesprekken opleveren aan tafel. 'Welke kleur haar hebben mensen in Albanië eigenlijk?' 'Hoe zit deze jurk van de mevrouw in Guinee?' 'Waar zou zo'n grote vlinder wonen?'
De kleurplaten zijn uitscheurbaar. Elke plaat heeft een witte achterkant, zodat kleuren met stift mogelijk is. Achterin is te vinden in welk land welke kleurplaat is gesitueerd. 
Bestel het kleurboek hier