Nieuwe producten

Warmte en een gulle lach

Een portret van de Mogofin in GuineeMet deze titel geeft Fennie Haase precies aan wat ze met haar fotoboek wil bereiken: zicht geven op het leven van de mensen in Guinee waaronder zij werkt. Talloze foto's van Mogofin-mannen en -vrouwen zijn met zorg uitgekozen voor publicatie. Sommige foto's zijn gewoon mooi om naar te kijken. Andere laten -met behulp van korte tekst- zien welke rituelen het leven van de Mogofin stempelen. En dan zijn er ook nog de fotoreeksen, die bepaalde tijdrovende bezigheden van de Mogofin in beeld brengen. Denk bijvoorbeeld aan het bakken van koekjes. 

Bestel het fotoboek in onze webshop

De Geest Die levend maakt

Twaalf preken over het werk van de Heilige Geest


Preken over de verschillende facetten van (het werk van) de Heilige Geest zijn er niet zoveel. Uitgeverij Lucas Boeken te Tholen presenteert deze prekenbundel ter gelegenheid van de zendingsdag. De preken zijn uitgesproken door twaalf verschillende predikanten van de Gereformeerde Gemeenten, onder wie meerdere (oud-)zendingsdeputaten.

Bestel het prekenboek in onze webshop.

Psalmbewerkingen voor orgel en vleugel

Muziek vanuit de gereformeerde gemeente van Opheusden


Martin Weststrate en Peter Wildeman bespelen orgel en vleugel in het kerkgebouw van de gereformeerde gemeente te Opheusden. De combinatie van deze twee instrumenten laten de gekozen psalmbewerkingen (van diverse componisten) prachtig uitkomen. Bekende en minder bekende psalmen komen aan bod. 

Het prekenboek is te bestellen in onze webshop. Daar zijn ook drie bewerkingen te beluisteren als voorproefje.