Voor kinderen

Dit jaar zijn verschillende materialen ontwikkeld om kinderen bij de zendingsdag te betrekken. 

Voorafgaand aan de zendingsdag
Kinderkrant Paulus

In de Paulus van mei is een knutselopdracht geplaatst waarmee een kleinigheidje 'verdiend' kan worden. Klik hier voor deze opdracht.

Kleurplaat

Op de zendingsdag wordt het nieuwe kleurboek Geef zending kleur verkocht. Eén kleurplaat uit dit boek kan vooraf worden ingekleurd en ingeleverd bij de ZGG-stand op de zendingsdag. De kleurplaat is te vinden in de Terdege Kits van 20 juni of je downloadt hem hieronder. 
Download de kleurplaat.

Tijdens de zendingsdag
Programmaboekje

In het programmaboekje van de zendingsdag zijn puzzels opgenomen. Ze helpen kinderen bij het luisteren en zijn natuurlijk ook gewoon leuk om te doen. Het antwoord van de prijspuzzel kan naar ZGG worden gestuurd. Wie weet, volgt er nog een leuke beloning op de zendingsdag!
Stuur hier de oplossing van je puzzel in.

Speurtocht

De stands van de verschillende deputaatschappen van de Gereformeerde Gemeenten hebben een puzzel ontwikkeld voor onder meer kinderen. Zoek een stand op, vraag om de puzzel, en ga aan de slag!

Proef een Ecuadoraans sapje

Bij de stand van ZGG maken Josephine Baan (Ecuador) en haar vriendin Sera Kooijman een lekker zomers sapje. Kom even langs en proef! Je kunt het recept daarna meenemen om het thuis te proberen 
Sapjes zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.