#12 19 augustus 2019

Zaterdag namen we afscheid van Henk en Marianne Visser en Willemien van Schothorst. We stapten weer op de fiets, op weg naar Vaqarr. Op deze laatste tocht kregen we ook onze laatste lekke band, maar we werden al gauw geholpen door een behulpzame Albanees. We waren die dag laat vertrokken om zo de grootste hitte te ontwijken, maar daardoor werd het wel een beetje spannend of we onze bestemming nog voor het donker zouden halen. Gelukkig is het goed gekomen.

In Vaqarr verbleven we bij een oude bekende van Rogier in huis. Zondag zijn we 's ochtends met hen mee geweest naar de kerk en 's avonds zijn we naar de kerk geweest waar Rogier vroeger heenging.

De dagen erna hebben we heerlijk rustig aan gedaan. We zijn een paar keer Tirana ingegaan en hebben ook nog Nederlanders opgezocht die in Tirana wonen. Donderdag zijn we samen met een gezin bij ons uit de kerk nog een leuk dagje weg geweest. Het was erg gezellig.

Vrijdag gingen we eindelijk weer terug naar Nederland. We hebben allebei erg genoten van de tocht, maar vonden zes weken ook wel erg lang. Nadat we in Brussel landden, werden we opgehaald. Tot onze verrassing stond er in Woerden een hele groep mensen op ons te wachten! Dat hadden we niet verwacht. We willen iedereen die de moeite heeft genomen om te komen nog een keer heel erg bedanken.

We blikken ten slotte terug op een hele leuke en mooie tocht die we nooit meer zullen vergeten.