#3 8 juli 2019

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. Vergezeld door 15 meefietsers en uitgezwaaid door 50 mensen vertrokken wij richting de Duitse grens. De tocht verliep zonder problemen, op twee lekke banden na. Na 60 km hebben we pauze gehouden en geluncht in Veenendaal. Rond 17.00 uur kwamen we aan in Babberich, een dorpje op de grens. Nadat we afscheid hadden genomen van de meefietsers gingen wij weer op pad om de laatste kilometers af te leggen. Omdat het ging regenen stopten we iets eerder en zetten we na 10 km de tent op op een klein campinkje. Daar bleven we tot maandagochtend.

We waren erg blij toen we zaterdagmorgen hoorden dat we al ruim 6100 euro hebben opgehaald! Iedereen hartelijk bedankt hiervoor! Inmiddels hebben ook de eerste mensen per kilometer gesponsord, dit waarderen wij enorm!
Ook al hebben we nu ons streefbedrag binnen, dat betekent niet dat er niet meer gesponsord hoeft te worden. Iedere euro is nog steeds welkom. Daarnaast is het voor ons ook een motivatie tijdens het fietsen als we zien dat het bedrag verder stijgt.

We willen iedereen die zaterdag is meegefietst naar de grens bedanken. Het heeft ervoor gezorgd dat wij erg hebben genoten van de eerste dag! Daarnaast willen we ook de zendingscommissie in Woerden bedanken voor het organiseren van het vertrekmoment bij de kerk. Ook de boerderij waar alle meefietsers 's avonds gingen barbecuen willen we bedanken voor de gastvrijheid. Ten slotte willen we ook het gastgezin in Veenendaal heel hartelijk bedanken: het was een goed moment om een stop te houden en we werden met koffie en taart erg verwend.